|
Bonusy, Rakebacki i Programy VIP
|
||||
|---|---|---|---|---|
POKER 770 |
||||
|
Napisane: 08.06.11, 15:39
|
|||
|
Twórca tematu
|
Witam, mam takie pytanie. U Was widnieje jeszcze, że w POKER 770 dajecie 50Ł bez depozytu. Na stronie jest 7,70$, jak to ma się do rzeczywistości? [Ten temat był edytowany 1 razy. Ostatnio 08.06.2011 o 15:39.] |
||
|
Napisane: 08.06.11, 16:36
|
|||
|
Oferta dla osób, które konta założą przez nasz portal jest ofertą specjalną. Ta widoczna na stronie jest ogólnodostępną dla każdej osoby, której wejdzie sobie na stronę Poker770. |
|||
|
Napisane: 08.06.11, 19:10
|
|||
|
Twórca tematu
|
Jakie trzeba spełnić warunki do otrzymania depozytu? Tylko rejestracja, czy może jeszcze wyrobienie pkt? Właśnie od dłuższego czasu zastanawiałem się nad affilate do Poker770, teraz raczej wybór będzie prosty |
||
|
Napisane: 08.06.11, 19:21
|
|||
|
Jeśli mówisz o tej ofercie powitalnej to wystarczy wysłać maila na adres promotions@poker770.co[dot]uk o treści: "My username is ........, please credit my acount with 50gbp no deposit promotion" Więcej szczegółów: http://www.pokertexas.pl/newsy/oferta-promocyjna-poker770/ P.S. Pamiętaj, że to nie jest 50 GBP w gotówie |
|||
|
Napisane: 09.06.11, 17:51
|
|||
|
Łysy cos tu chyba nie gra. Wczoraj zarejestrowalem sie przez pokertexas.pl itd. Zapytalem grzecznie poker770 o bonus 50 funciakow i dzisiaj oto dostalem swietna odpowiedz.. Thank you for your message. In reply, please be informed that players and residents from your country can no longer benefit of our welcoming bonuses. We wish to inform you however, that once you become a Poker770 depositor, you will have your player account automatically credited with a 200% bonus on the deposited amount. Furthermore, we will delightedly offer you 3 free invitations to our 'Daily $50 Freeroll' tournaments. Hoping you find this information useful, we remain entirely at your service for further questions or remarks. Poker770 Team wishes you a lot of fun at the tables. Kind regards, Leah Promotions Department Poker770 Takze promocja zakonczona. Zajebiscie |
|||
|
Napisane: 09.06.11, 18:06
|
|||
|
No ja niestety żadnego info od przedstawiciela Poker770 na Polskę nie otrzymałem. Już sprawę wyjaśniam! Info wstępne jest takie, że przedstawiciel na nasz kraj jest równie zaskoczony co Ty i ja. Wyjaśnia właśnie sprawę z centralą. Jak tylko coś się dowiem, to od razu tu napiszę. |
|||
|
Napisane: 09.06.11, 19:19
|
|||
|
No niestety. Informacja została potwierdzona. Promocja została zablokowana, a winni są gracze - w związku z tą akcją wykryto zbyt wiele wałków Bardzo mi przykro, że akurat trafiło na Ciebie. Całe info o promocji zostało już zdjęte ze strony. |
|||
|
Napisane: 09.06.11, 19:32
|
|||
| spoko Łysy nie ma problemu. dzieki za potwierdzenie | |||
|
Napisane: 12.01.12, 17:12
|
|||
|
Warto zaktualizować temat związany z 770 POKER. Dokładnie więcej informacji znajduje się tutaj: http://www.pokertexas.pl/poker-online/aktualnosci/oferta-pokertexas-20-gratis-za-depozyt/ A skrócie: Za założenie konta na 770 Poker z linku znajdującego się Tutaj lub też przez rejestrację z baneru/linku znajdującego się w portalu PokerTexas, obowiązuje graczy promocja 20$+20$ czyli: Za depozyt w kwocie 20 $ otrzymuje się dodatkowe 20$ na grę czyli łącznie 40$. Co dokładnie należy zrobić jest opisane w wyżej wymienionym linku. Informacja sprawdzona wczoraj: Bonus 7.70$ plus 10$ bez depozytu który jest pokazany na głównej stronie 770poker nie dotyczy graczy zamieszkujących Polskę. Niestety możemy to zawdzięczać tylko graczom z Polski którzy tworzyli tzn" multi konta". [Ten temat był edytowany 1 razy. Ostatnio 12.01.2012 o 17:12.] |
|||
|
Napisane: 15.02.12, 15:29
|
|||
|
Witam, jestem nowym użytkownikiem Poker 770. Wygrałem turniej Freeroll $40K Tokens. Za miejsca 1-5 nagroda to 8.80 $ (saturday $40k MTQ ($8.80). Na Cashier same zera, żadnych punktów. Nie wiem czy te dolce to wejsciowka na torniej w sobote czy gotowka ktorej nie przelano jeszcze . Nie rozumiem. Z góry dzięki za pomoc |
|||