![]() |
|
|||||||
| Portal | Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz przeczytane fora |
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Tryb wyświetlania |
|
|||
|
Senat przyjął bez poprawek ustawę o grach hazardowych
Ustawa hazardowa ułatwi fiskusowi kontrolę kont Sejm uchwalił ustawę o grach hazardowych Edytowane przez tsm; 11-24-2009 o 12:40 |
|
|||
|
proponowane zmiany w ustawie przez:
Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych UOKiK Urząd Komunikacji Elektronicznej Prokuratorię Generalną Skarbu Państwa Ministerstwo Skarbu Państwa Fundację PANOPTYKON PTK Centertel reszta na tej stronie w dokumentach powiązanych A gdzie PFPS, dlaczego nie proponuje żadnych zmian ?? Edytowane przez tsm; 11-25-2009 o 16:30 |
|
|||
|
Odnoszę wrażenie, że te uwagi tak na prawdę nijak się mają do gry w pokera. Ta ustawa jest poprostu źle napisana i może naruszać prawa obywateli w zakresie dużo mniej hazardowym niż poker i moim zdaniem o to chodzi wszystkim instytucjom opiniującym ten projekt.
Tak się zastanawiałam i nie bardzo wiem jakie propozycje porawek miałaby wniesc federacja? Wyłącznenie pokera z gier losowych? Można spróbować ale raczej nie przejdzie. Mam nadzieję, że mimo iż tego nie widać zarząd federacji próbuje coś zrobic w tej sprawie. pozdrawiam Edytowane przez wariat; 11-25-2009 o 17:35 |
|
|||
|
Masz racje, ze te uwagi wlasciwie nijak sie maja do samego pokera, ale chcialem pokazac, ze cos takiego mozna zrobic. A po federacji nie widac zeby cokolwiek robila. Na jej oficjalnej stronie nie ma nawet wzmianek co robia lub co chca robic, nawet samej relacji z wizyty w sejmie. Dlatego mozna odniesc wrazenie, ze nic nie robia. Zawsze mozna sprobowac zlozyc wniosek o wylaczenie pokera z gier losowych, chocby po to aby odwlec uprawomocnienie sie ustawy (jezeli to mozliwe). Sprobowac wprowadzic definicje pokera sportowego. Nie wiem zadac wypowiedzenia sie ekspertow na temat czy poker to gra losowa itp.itd.
|
|
|||
|
Ustawa hazardowa już z podpisem prezydenta. Teraz czas na TK
Urzędnicy krytykują blokadę e-hazardu Walka z sieciowym hazardem idzie jak po grudzie Ustawa przemebluje polski rynek gier hazardowych Edytowane przez tsm; 11-27-2009 o 14:48 |
|
|||
|
KOMUNIKAT z Biuletynu Informacji Publicznej Ministerstwa Finansow
Cytat:
Dz.U. 2009 nr 201 poz. 1540 Ustawa z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych Edytowane przez tsm; 12-02-2009 o 13:01 |
|
|||
|
Edytowane przez tsm; 12-02-2009 o 17:31 |
|
|||
|
Ledwo uchwalili hazardową, a już ją zmieniają
PRZECZYTAJ PROJEKT NOWELIZACJI Cytat:
Edytowane przez tsm; 12-04-2009 o 11:37 |
|
|||
|
LEWIATAN zglasza uwagi do ustawy
MSWiA Rządowe Centrum Legislacji Urząd Komunikacji Elektronicznej stanowiska: Prezesa Piłkarskiej Ligi Polskiej oraz Prezesa Ekstraklasy S.A. wiecej w Biuletynie Informacji Publicznej MF Edytowane przez tsm; 12-09-2009 o 14:35 |
![]() |
| Zakładki |
| Narzędzia wątku | |
| Tryb wyświetlania | |
|
|